Κατάθεση προσφοράς για ατομικές μερίδες φαγητού και πρωινού στην ορεινή παραποτάμια περιοχή του 4ου χιλιομέτρου Ξάνθης- Σταυρούπολης

Το ΚΠΕ Βιστωνίδας προγραμματίζει πολυήμερα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Β’ εξαμήνου του σχολικού έτους 2018 -2019 στην ορεινή περιοχή 4ου χιλιομέτρου Ξάνθης – Σταυρουπόλεως (γέφυρα Κόσυνθου) Στις δράσεις αυτές προτίθεται :

1. Να προσφέρει ατομικές μερίδες φαγητού (μακαρονάδα μπολονέζ ή ομελέτα ή  Club sandwich)  δίχως άλλα συνοδευτικά πιάτα και αναψυκτικά. Ο προμηθευτής θα πρέπει να  παραδώσει, δίχως επιπλέον χρέωση,  τις μερίδες φαγητού   στο χώρο κατασκήνωσης που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Σταυρούπολης πλησίον της γέφυρας  του Κόσυνθου.

2. Να προσφέρει πρωινό σε μαθητές και συνοδούς εκπαιδευτικούς που θα διανυκτερεύσουν στην παραπάνω παραποτάμια ορεινή περιοχή.

Προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των δράσεων αυτών σε μικρογεύματα, δηλαδή λιτά γεύματα του «ενός πιάτου» και στην παροχή πρωινού, παρακαλούμε να μας καταθέσετε, σε σφραγισμένο φάκελο, την προσφορά σας έως τις 4-4-2019  συμπληρώνοντας τα  δύο σχετικά έντυπο που επισυνάπτουμε.  Η προσφορά σας πρέπει να ισχύει από 5-4-2019 έως 30-06-2019.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΟΣΥΝΘΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΩΙΝΟΥ